Tämän sivuston ylläpitäjä on yritys. Vaikka kaiken motiivina on aito halu auttaa pihanomistajia hoitamaan pihaansa kestävästi, ekologisesti ja stressittä, yrityksellä on luonnollisesti aina myös liiketaloudellisia tavoitteita.

Piilomainonta Suomessa ei ole sallittua eikä mielestäni myöskään moraalisesti hyväksyttävää. Tällä sivustolla voit törmätä paitsi Puutarha Auringontähden omien tuotteiden ja palvelujen markkinointiin myös ulkopuolisten kumppanien ns. affiliate-linkkeihin.

Affiliate-linkit toimivat niin, että vierailu linkissä suositellulla sivustolla ei aiheuta sinulle kuluja tai minulle tuottoja. Voit vapaasti vierailla sivuilla ja pohtia ostopäätöstä niin pitkään kuin haluat.

Suosittelen vain niitä yrityksiä ja tuotteita, jotka ovat minulle ennestään tuttuja ja joiden palveluihin sekä tuotteisiin olen itse henkilökohtaisesti tutustunut.

Suosittelen niitä sinulle, koska olen kokenut ne hyödyllisiksi itselleni, en siksi, että saan provision, mikäli päädyt ostamaan tuotteen tai palvelun. Älä osta tuotteita tai palveluita, mikäli et ole varma, että niistä on sinulle apua tai tukea matkallasi tai että ne auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Jos olet itse yrittäjä ja haluaisit tehdä kanssani markkinointiin liittyvää yhteistyötä, ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.