TAIMIEN VILJELY

Taimituotannossa meille on kaiken a ja o kotimaisuus ja sitä kautta kestävyys. Tuotannossa käytämme alkuperältään suomalaisia lisäyslähteitä aina, kun se vain on mahdollista.

Taimet kasvatetaan avomaalla, jossa ne myös talvehtivat vain lumipeite suojanaan. Taimistomme sijaitsee IV-vyöhykkeellä ja jos kasvi ei näitä olosuhteita kestä, sitä ei meiltä myöskään myydä kotipuutarhureiden riesaksi.

PALVELUT

Haluamme neuvoa ja opastaa jokaista asiakastamme oikeisiin kasvivalintoihin. Verkkokaupassa on suorat linkit kysymyksille tuotteista, vastaamme sähköposteihin niin nopeasti kuin ehdimme.

Verkkokaupasta voit myös tilata Oman Kasvisuunnitelman. Se on todella edullinen ja helppo tapa saada ammattilaisen apua kasvivalintoihin. Sinun tarpeesi ja toiveesi huomioiden.

MYYNTI JA TOIMITUS

Taimia myymme verkkokaupasta ympäri Suomen ja Taimipihalla Ylämyllyllä. Voit myös tilata taimet verkkokaupasta ja noutaa toiveesi mukaan Taimipihalta.

Taimet toimitetaan pääsääntöisesti Matkahuollon kautta. 

Toimitusaika taimimyynnissä on keskimäärin alle viisi päivää, tietysti vuodenajasta riippuen. Verkkokaupasta voit tilata taimia ympäri vuoden, mutta toimitettavissa ne ovat luonnollisesti vain kasvukaudella.

Pakkaamme taimet huolellisesti. Selkeät istutus- ja hoito-ohjeet tulevat luonnollisesti kaupan päälle. 

Jos myymämme taimi ei kasvupaikallaan pärjää, haluamme tietää siitä, selvittää syyn ja mahdollisuuksien mukaan myös hyvittää menetyksen Sinulle.

 

Kauppaan pääset tästä.